jazz1234 objavljeno: 31. listopad 2014. Dijeli objavljeno: 31. listopad 2014. Poštovani, Molim Vas ako mi netko može pomoći... Dobila sam poslovno uvjetovani otkaz, trebam dobiti otpremninu koja bi mi bila nužna za "preživjeti" ove naredne dane dok se malo ne snađem. Ali kako imam ovrhu koja prelazi visinu otpremnine rečeno mi je da će mi ovrha "pojesti" cijelu otpremninu, odnosno da neću dobiti 2/3 kao što je bio slučaj s isplatom plaće na zaštičeni račun. Molim Vas ako netko ima savjet kako se bar izboriti za 2/3 otpremnine. U tvrtci odbijaju svaku pomisao o isplati na ruke. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jazz1234 odgovoreno: 1. studeni 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2014. Bump... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jazz1234 odgovoreno: 3. studeni 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2014. zna li netko odgovor na ovo? ili savjet neki? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jazz1234 odgovoreno: 5. studeni 2014. Autor Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2014. Dobila sam poslovno uvjetovani otkaz, trebam dobiti otpremninu koja bi mi bila nužna za "preživjeti" ove naredne dane dok se malo ne snađem. Ali kako imam ovrhu koja prelazi visinu otpremnine rečeno mi je da će mi ovrha "pojesti" cijelu otpremninu, odnosno da neću dobiti 2/3 kao što je bio slučaj s isplatom plaće na zaštičeni račun. Molim Vas ako netko ima savjet kako se bar izboriti za 2/3 otpremnine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.