Jump to content

Evo me opet, tužan jadan i ponižen


pal

Preporučene objave

Danas sam dobio riješenje Općinskog suda gdje stoji: Odbija se ovrhovoditeljev prijedlog. Ukoliko bi u predhodnoj stvari, mirovina ovršenika bila manja od prosječne netto plaće u Republici Hrvatskoj pljenidbe 1/3 mirovine ovršenika ovrha bi se provodila na iznosu koji sukladno čl.173.st.1. nije izuzet od ovrhe. Međutim ukoliko bi mirovina bila veća od neto plaće u R.H. pljenidbom 1/3 ovrha bi se provodila na iznosu većem od zakonom dopuštenog sukladno čl.173. st.2. OZ. Obzirom da ovrhovoditelj nije priložio potvrdu o visini mirovine te je valjalo ovrhu odbaciti.-------------------------kraj.

 

U 1. mj. 2013 mirovinski zavod je izdao potvrdu da je ovršenik u mirovini neznam ali tada nije trebalo stajati iznos mirovine. Ovršenik živi sam i stan od 84m2 prepisao na sina poslije prvostepene presude, prima mirovinu neznam kolika je i zavod mi neda uvid jel sam fizička budala.

Dvije godine sam čekao da mi to sud napiše. Pročitao sam negdje ako je mirovina manja od prosječne H.R. plaće da se 2/3 zaštićene a jedna trećina se ovršuje.....

 

ZNA LI NETKO VIŠE O TOME ....VIŠE DETALJA... TREBAM ODGOVORITI ODNOSNO UPUTITI ŽALBU ŽUPANIJSKOM SUDU IMA MALO VREMENA ŠTA NAPISATI? U ŽALBI.

ČISTI KRIMINAL OPĆINSKOG SUDCA. MOGAO JE PODNESKOM ZATRAŽITI DOSTAVU PROSJEKA MIROVINE OVRŠENIKA A MOGAO JE I SAM SUD ZATRAŽITI IZNOS OD MIROVINSKOG SAVODA. ALI VALJA OVRHU DOTJERATI DO ZASTARE ....TO JE JEDINI CILJ SUDACA KOJI ŽIVE OD TOGA... MOŽE LI ME NETKO OPOVRGNUTI ?''

 

HVALA SVIMA KOJI SE UKLJUČE U RIJEŠAVANJE OVRHE NA MIROVINI ODNOSNO ŽALBE !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija