Jump to content

Odbijanje alkotesta


zoltan1

Preporučene objave

Pozdrav!

Znači oko 01:30 10.11.2014 me zaustavila policija...točnije ja sam njih vidio i stao se prije cca 500 metara prije njih u ugibalište i izašao iza auta..Došli su do mene odmah i tražili vozacku i prometnu što sam im i dao,odbio sam alkotest, otfurali su me u stanicu i napisali prekršaj gdje pise da dobijam kaznu 4700 kn i 12 mjeseci bez vozacke...ništa nisam potpisivao...Odvezli su me na trežnjenje i pustili oko popodne...Podigao sam vozacku i sad mislim napravit žalbu ovih dana,.Kako najbolje proć..šta pisati? Jednom su mi oduzeli dok sam bio mladi vozac prije 5 godina na 3 mjeseca....odtada nisam kažnjavan..Svaka pomoć je dobrodošla

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kazna po prekrsajnom nalogu je mogla bit samo 5000 kn a nikako drugacija.Potpisi nisu bitni jer njima ionako ne priznajes prekrsaj koji i je ucinjen ako si bio sam jer nisu vidjeli drugu osobu koja bi mogla upravljat vozilom.zalba ide standardno za smanjenje kazne i mjere zbog dosadasnjeg nekaznjavanja i lose materijalne situacije.Ili mozes negirat prekrsaj da je policija krivo postupila sto je upitno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija