Jump to content

Gubitak povjerenja kao razlog za izvanredni otkaz

leonito
 Dijeli

Preporučene objave

Radila sam u farmaceutskoj firmi i u okviru posla bila prisiljavana da provodim korpcijske radnje (konkretno nagovaranje liječnika na korupciju). Taj dio posla sam odbila raditi ali sam sve ostale segmnte radila savjesno i korektno (imam dokaze i rezultate), no ipak....dobila sam izvanredni otkaz zbog, cit"gubitka povjerena i negativnog stava prema poslodavcu". Navedene su potpuno neistinite tvrdnje da sam navodno vrijeđala članove uprave, i da je to uzrok gubitka povjerena. Vrijeđala nisam baš nikog.

Dijeli na drugim stranicama

Sve vam je stvar dokazivanja. Ako njih par potvrdi opisani scenarij, a vi ostanete sama sa svojim nijekanjem takve priče, čista matematika govori da neće dobro završiti po vas. Nažalost. A vaša naknadna kaznena prijava bi se percipirala kao čisti osvetnički čin. Osim, naravno - ako imate čvrste dokaze, to je onda druga stvar.

Farmacija je, nažalost - u velikom opsegu postala plodno tlo za korupciju, što je vidljivo i iz nekih recentnih akcija naših tijela gonjenja. A "ljudi" poput vas, ljudi u punom smislu te riječi, ako ne postanu dio njihova "mainstreama", završe na ovaj način. Žao mi je što ste završila ovako, ali gledajte malo na to i drugačijim očima - ostala ste čovjek, a ne "mučko đubre", i to je uspjeh u današnjem svijetu. A posao će se naći, barem u vašoj "branši" nije recesija.

Radila sam u farmaceutskoj firmi i u okviru posla bila prisiljavana da provodim korpcijske radnje (konkretno nagovaranje liječnika na korupciju). Taj dio posla sam odbila raditi ali sam sve ostale segmnte radila savjesno i korektno (imam dokaze i rezultate), no ipak....dobila sam izvanredni otkaz zbog, cit"gubitka povjerena i negativnog stava prema poslodavcu". Navedene su potpuno neistinite tvrdnje da sam navodno vrijeđala članove uprave, i da je to uzrok gubitka povjerena. Vrijeđala nisam baš nikog.

Bježite što dalje,sud vam neće pomoći(oni su jači)sve što možete očekivati su veliki troškovi.Osobno iskustvo!

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

Dijeli

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija