Jump to content

Preseljenje majke i djeteta u drugi grad


indira.vz23

Preporučene objave

Poštovani,

molim vas pomoć. Radi se o tome da sam ja kao majka dobila pravo skrbništva nad sinom nakon razvoda braka, uz dogovorene susrete i druženja, te alimentaciju. Radi se o tome, da sam dobila nedavno posao u drugom gradu,koji je od postojećeg udaljen cca 700 km ( ali je ista država ). Nudi mi se ugovor na dvije godine, te bih s polugodištem preselila i sina. Naravno da se otac s tim ne slaže, jer kao, kad će ga viđati; radi probleme oko toga ( ja njemu ndim sve školske praznike!! ). Što mi je činiti? Iskreno, ja bih najrađe uzela djete i odselila, bez da on zna kad će se to dogoditi, ali onda opet mogu snositi sankcije.

Kako to sve izbjeći bez suda, jer ako do suda dođe, ne mogu ja samo tako u jednom, pa drugom smjeru.

 

Hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne možete dijete odvesti bez očeve suglasnosti jer nemate samo vi skrbništvo, već i otac.Možda to vama izgleda kao da otac "radi probleme oko toga", ali pokušajte se staviti u poziciju oca ili na kraju krajeva djeteta. Bilo bi dobro da se pokušate dogovoriti jer nije samo u pitanju opseg osobnih kontakata djeteta i oca već i tko će snositi troškove kad se odlazi po dijete ili ga se vraća? Ako se ne možete dogovoriti, sud je neizbježan, sve van toga ne preporučujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija