anonimno objavljeno: 23. kolovoz 2006. Dijeli objavljeno: 23. kolovoz 2006. 2002 godine prodao sam parcelu kao trećinu od dvije parcele...geodet je odradio okretanje parcele i kao provedena je parcelacija u katastru ...2004 donesen je detaljni plan sa tako ucrtanom parcelacijom pa je iste godine stavljen izvan snage pa je vraćen na doradu pa u županiju pa nazad u općinu...pa mi se sada javlja kupac koji "zna - obaviješten je" da su planovi poništeni i parcela je okrenuta u prvobitno stanje, a on ju je u medjuvremenu prodao ...nisam htio niti u ludilu prodati parcelu kako je sad okrenuta jer bih izgubio obje građevinske parcele...ostatak od 2000 m2 naravno da je zelena površina...imam uz ugovor i papire nadležne geodetske ispostave da je parcela okrenuta, a možda su i krivotvoreni*?! Što da se radi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.