Jump to content

pravomoćnost presude i nastupanje zastare ?


demon

Preporučene objave

Pozdrav !

 

Trebao bih savjet. Naime 5.11.2010 dobio sam rješenje o prekršaju za remećenje javnog reda i mira na koje sam se žalio jer smatram da nisam kriv. Dobio sam presudu ovih dana, prigovor odbijen itd., datum presude je 16.10.2014 ali ja sam presudu na pošti podignuo 11.11.2014. Zanima me da li je u navedenom slučaju nastupila apsolutna zastara pošto je prošlo više od 4 godine kada sam ja primio presudu unatoč tome što je ista donesena prije isteka tih 4 godine ?

 

Hvala !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

5.11.2010 dobivam prekršajni nalog s uplatnicama izdvatelj prekršajni sud u Puli. Na isti dajem prigovor u roku 7 dana istom sudu, u međuvremenu sam pozvan i bio na jednoj raspravi. I sada 11.11.2014. sam podignuo na pošti i dobio rješenje da se prigovor odbija i da sam kriv, a datum na rješenju 16.10.2014. E sad po meni to rješenje nije pravomoćno dok ga ja nisam primio, a primio sam ga tek 11.11. . A 11.11. je prošlo više od 4 god. Ne znam dal sam u pravu ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija