Jump to content

molim pomoc - 1.6 g marihuana


Kristina12

Preporučene objave

Pozdrav,

Bila bih zahvalna kad bi mi mogli pomoci,

prije 2 mj. me policajac legitimirao i u mojoj neposrednoj blizini pronasao 1.6 g marihuane u pvc vrecici, kako smo u drustvu bili nas 4 (nismo je konzumirali), policajac je trazio da istupi onaj cija je marihuana i ja sam priznala kako nebi dovela prijatelje u neugodne situacije. Privedena sam u stanicu i na licu mjesta dobila obavjest o pocinjenju prekrsaja i potvrdu o oduzimanju predmeta. Nije mi dosao nikakav poziv za na sud niti ista slicno tome.

Što mogu ocekivati? kolike su kazne za tu kolicinu?

Nemam prijasnjih prekrsaja pa me zanima mogu li izbjeci placanje kazne?

Inace sam maturantica(punoljetna), roditelji me uzdrzavaju, pa me zanima moraju li oni to saznati? Ako budem morala platiti kaznu, mogu li to uciniti na rate? Hvala puno...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Propisana je novčana kazna u rasponu od 5.000,00-20.000,00 kuna. Uz priznanje, kajanje - mladost, ludost, obećanje "nikad više", sud može ovu minimalnu kaznu ublažiti, ovisno o samom sucu, a što će, budući se radi o prvom prekršaju i učiniti. Možete od suda tražiti i da vam odredi obročno plaćanje. Postoji mogućnost da se izvučete bez novčane kazne, u slučaju ovisnosti uz pristanak na liječenje.

 

Ovo s roditeljima je djetinjasto, istina ne moraju saznati, ali na kućnu adresu će vam doći poziv sa suda, i kasnija odluka, tako da će biti upoznati da se na sudu nešto dešava vezano uz vas.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija