FreeFlyer objavljeno: 11. siječanj 2005. Dijeli objavljeno: 11. siječanj 2005. Evo da ovdje svečano objavim da sam danas (ovim postom ovdje) dosegao ljepu okruglu brojku od 100 postova. !! Nadam se da sam u tih 100 postova što kvalitetnije i na zadovoljstvo onih koji su postavili pitanje, dao odgovor na stvari koje ih muće ! Vjerujem da ću i dalje davati kvalitetne odgovore na radost svih, i tako postići i 200 i 300 postova. Uz put, onima kojima se ne svidja moje pisanje ili se ne slažu sa mojim mišljenjem, upućujem pozdrav, a ako ima i onih koje sam možda u tih mojih 100 postova i uvrijedio, šaljem ispriku !!! Pozdrav FreeFlyer Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zex odgovoreno: 11. siječanj 2005. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2005. Cestitke!! Za to valja :pint: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 11. siječanj 2005. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2005. FreeFlyer wrote: Vjerujem da ću i dalje davati odgovore na radost svih, i tako postići i 200 i 300 postova. Dobro je imati cilj pred sobom... Evo, i ja se radujem... S nogu, uz Zexa :pint: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
FreeFlyer odgovoreno: 12. siječanj 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2005. Zahvaljujem webmajstoru, i ukoliko bude prilike definitivno bu legla jedna a i više .. tih .. meže crnih a i svjetlih !! A dragoj kolegcii xsari sa oduševljenjem i srećom sam pročitao vaš post te sam sretan kaj se vi radujete. Vjerujem da ćete mi vi draga kolegice svesrdno pomoći da dojdem do tih 200 ili 300 postova !! Naravno i ukoliko se ukaže prilika, piće ide i dragoj mi kolegici xsari!! Pozdrav FF Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.