Talia 24 objavljeno: 17. prosinac 2014. Dijeli objavljeno: 17. prosinac 2014. Pozdrav Imam pitanje vezano za Ostavinsku raspravu. Mom dečku je umro otac pred malo više od godinu dana, i ostavinska rasprava nikad nije pokrenuta. Moj dečko je naslijedio zemljište ali to nije dobro uvedeo u zemljišnim knjigama, tamo je 1/3 na njemu 1/3 na ocu i 1/3 na majci. Zbog toga bi sada htjeli pokrenuti ostavinsku raspravu da se to riješi. Da li mi neko može objasniti koji je postupak i koliki su troškovi i kamo se treba ići? hvala:palac: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 17. prosinac 2014. Dijeli odgovoreno: 17. prosinac 2014. Poštovana, iznosite kontradiktorne činjenice, ako več nije provedena ostavinska rasprava iza umrlog oca,onda nam recite na temelju čega su se nasljednici upisali u zemljisnim knjigama kao suvlasnici. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 18. prosinac 2014. Dijeli odgovoreno: 18. prosinac 2014. nemože ostavitelj sam sebe naslijediti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.