Jump to content

Naknadna prijava


tvrtko7

Preporučene objave

Poštovani, svojom krivicom pomičući se u rikverc blago sam oštetio prednji branik automobila neke vozačice. Dolazi policija i utvrđuje da je štetna neznatna te sugerira da to riješimo među sobom, bez policijske prijave i procedure. Svi skupa se složimo da ćemo to riješiti dogovorom i ne popunjavamo europsko izvješće. policija uzima naše podatke ali ne radi uvid u prometnu nezgodu.

Kako bi podmirio štetu nudim vozačici oštećenog automobila kupnju polovnog branika, s čime se ona ne slaže već zahtjeva novi branik koji je 5 puta skuplji. Meni to ne dolazi u obzir jer sam student i nemam taj novac. Ona nakon toga počinje sa prijetnjama i ucjenama da će pokrenuti tužbu protiv mene jer ne želim napraviti kako ona zahtjeva.

Mi smo se pred policajcima dogovorili da ćemo se dogovoriti oko naknade štete ali nismo rekli kako niti da ćemo to napraviti kako vozačica zahtjeva.

Vozačica me uvjerava me da će me tužiti i da ću tek tada morati platiti i prekršaj, i sudske troškove i novi branik.

Ima li ona ikakve pravne osnove za bilo kakvu tužbu protiv mene ili reaktivaciju ovog slučaja?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pogriješili ste jer niste ispunili europsko izvješće i riješili stvar putem osiguranja, no sada je situacija takva kakva je i u kojoj je ta vozačica u potpunosti u pravu, naime vaša statusna situacija kao ni količina novca kojim raspolažete nije relevantna niti je relevantna vaša procjena što bi bilo za vas jeftinije, tako da eto još uvijek stignete riješiti stvar preko osiguravatelja, a policija u svakom slučaju ima zabilješku o tom događaju koja se može u slučaju daljnjeg izmotavanja i zatražiti u postupku naknade štete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

..Poštovani, ako ikako možete probajte se dogovoriti preko osiguranja, vozačici će vaše osiguranje nadoknaditi štetu a vi će te izgubiti 50% ( smanjit će vam bonus za daljnje osiguranje 10 ili 15%) pri svakom slijedečem osiguranju će te dobivati po 5%..u današnjem padu cijena za plačanje polica od AO to vam je najjeftinija varijanta..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija