Jump to content

pokretanje ostavinske a ne zivi u rh


hitechservis

Preporučene objave

kako su mi svi nekako pomrli...moram se nasaliti jer sam dosadan i sebi!

 

ovako u srbiji je umro mamim stric od moga djeda brat kako on nije imao djece nasljednici smo mi svi taj dio mi je jasan tko sve ima pravo i djeca moga djeda i od pokojnikove sestre djeca i unuci....

ali pokojnik je imao neku imovinu u srbiji i navodno za tu imovinu ima sa jednim od mojih ujaka nekakvi ugovor nisan još vidio i nisam dobio papire na putu su mi,ali nije me briga za bilo šta šta on ima u srbiji od imovine to neka si drzi onaj ujak koji ima papire za to, mene više brine to što je on i vlasnik neke zemlje u hrvatskoj tj. svoje zemlje koje je naslijedio od svoga oca tj.moga pradjeda i onoga šta mu je DAO moj pokojni djed zbog nekih poreza i dječjih doplataka.

ujak mi je poslao taj ugovor koji on ima sa njime i smrtni list i kako sam ga ja shvatio on želi da mu ja potpišem da se slažem sa tim ugovorom da on moze riješiti u srbijji njegovu imovinu a ovo u hrvatskoj izbjegava jer izgleda da je puno nasljednika iza njega ili šta već.

 

moja pitanja idu sta ja trebam napravit sa smrtnim listomm kad ga dobijem ugovor ću procitati ali isto tako nezam ni čega je on sve vlasnik u srbiji niti u hrvatskoj niti šta sve ima ili posjeduje.od čega da počnem i šta da radim???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija