Jump to content

Croatia osiguranje ne želi vratiti bonus


CatalystGroup

Preporučene objave

Pozdrav svima!

 

Javljam se vezano uz jedna slučaj iz 2013., a o kojem sam ovdje već i pisao. Naime, nakon jednog manjeg incidenta u kojem je stanoviti čovjek (osiguran kod HOK-a) izletio svojim autom sa ceste zbog neprilagođene brzine, ja sam od strane policije bio okrivljen kao osoba koja je njemu "zasmetala".

 

Nakon uložene žalbe, saslušavanja mene, svjedoka i gore spomenutog vozača te nalaza sudskog vještaka, pravomoćno sam oslobođen krivnje.

 

U to vrijeme sam bio osiguranja kod Croatia osiguranja koja mi je skinula bonus za 15% pa sam ove godine prilikom ugovaranja osiguranja kod Grawea bio zakinut za tih istih 15%.

 

E sad, ja sam poslao pravomoćnu presudu u CO prema kojoj bi oni trebali meni vratiti tih 15%, javiti to HUO-u, koji bi pak javio Graweu da mi regresiraju uplaćenu lovu. Isto tako, sve navedeno mi je temelj za buduće ugovore o osiguranju - npr. sljedeće godine.

 

Problem je u tome da ekipa u Croatia osiguranju ne prihvaća pravomoćnu presudu suda, već imaju neko svoje tumačenje cijele priče i izbjegavaju javiti HUO-u da mi vrate 15% bonusa.

 

Što bih mogao poduzeti po pitanju cijele priče?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija