Jump to content

čistačice


ettach

Preporučene objave

:majstor: Može li načelnik jedne Općine, znači lokalne samouprave narediti svim svojim zaposlenicama, od upravnih referentica, viših i visokih stručnih suradnica i djelatnicama drugih državnih tijela koja koriste prostor općinske zgrade, da zbog "neimanja" čistačice čiste kompletan prostor zgrade ( urede, hodnike, stepeništa) svaki dan plus pranje prozora na zgradi. I ako nema to pravo, gdje se to može u zakonu pročitati???
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

KONAĆNO

S obzirom da je načelnik odlučio uštedjeti nešto novca poreznih obveznika i koji se ugledao na realni sektor u kome djelatnice "konzuma", djelatnici svih drvnoindustrijskih pogona (čemu sam svjedok iz trideseprtgodišnje prakse kao rukovodtelj) i "šire" A KOJI SAMI ČISTE SVOJ RADNI PROSTOR SVAKI DAN nevidim razloga zašto tako nebi bilo i u Općinama i to SVIM U RH ukoliko:

1. upravne referentice, više i visoke stručne suradnice i djelatnice imaju potrebna iskustva na poslovima čišćanja kod kuće.

I ugred piatelica je posavila pianje a vrjeme radnog vremena!

2. te ako u tom poslu sudjluju i muški djelatnici općine (ravnopravnost spolova)

3. Ono sa neprnjem prozora je ok,ali samo IZVANA jer će njih oprati kiša a troškovi izobrazbe Zaštite na radu za rad na visini bili bi s visoki. IZNUTRA e to bi ja da sam "učiteljca" povjeril muškom djelu općinskih djelatnika tako da kad čitaju dnevnu štampu (Opet iz vlastog iskustva od doma:novine u super za glancanje) odmah zglancju sve prozore: Dve muhe-jedan udarac.

Pitam:Ukoliko bi djeletnici općine odbili takav posao ,nebi li to bila dikriminacia djelatnika realnog sektora iprotuustavni čin u kome bi bila očito izažena razlika između radnika "društvenog" i "realnog" sekora ašo j p meni nedopustivo?!

Čestitke načelniku!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija