kroki objavljeno: 28. kolovoz 2006. Dijeli objavljeno: 28. kolovoz 2006. Poštovani anonimuse, samo sjedite za računalo, otprite word i češite do zore. "Ja se zovem buđi muđi xyz. I došo sam ne iz Zagreba. Lažem čim zinem i nemam skrupula zabit nož u leđa i kolegi s posla. Čim to uzmognem. Krast ću i pljačkat stranke, i po uputi principala a i kad mi je ćef. J e b e š tarifu, jer nisam je ja donio. Suci su gamad koju ne treba obadavat. Ako uzmognem podmetnut ću mu nogu, otšarafit gumu na autu te ga ocrnit pred predsjednikom odjela a i po tuđim krevetima. Svjedoka treba obradovat konjakom prije ročišta te ga instruirat šta će brumat a ne da laprda istinu. Zakoni su ka wc papir. Brzo se troše i svašta podnesu. Zato ja znam krivotvorit potpis stranke na punomoći brže nego ga oni na Markovom trgu mogu (zakon) usuglasit i plaću dignut pri saborskoj blagajni. Radim i po kućama kad zatreba. Tuđim. Ugovore kopi pejstam od drugijeh odvijetnika pa kažem da su moji (najbolji). Vježbenike šaljem da njuše po spisima i gruntovnici jer se meni ne da trpit čekat u redu a i još da me neko prepozna. To će bit kad narastem al do tada ću bit vježbenik. Nema tog gnoja koji ja neću popasat. Nema te mudroserine koju ja neću pokakat u žalbi. I ne trebate mi dat plaću. Do petnajstog. DO je kriminalna skupina ka i mi ali samo malo manja jer radi za državu. A mi po cijelom svijetu. Zasnivat ću nadležnosti paralelno kad god mogu pa se vadit da tu kod nas počne mirovanje a onda turit pravomoćnu po mogućnosti stranu odluku pred suca i reć mu kako drugi brže rade. Neću kontaktirat kontrastranku. U sudu. Po kavama ću drvit kako su suci glupi a kako su sutkinje frustrirane jer nemaju kad sjest. Na quratz. Nekog suca. Sve ovo i više vršit ću od nula do dvajsčetiri. Tako mi Bog pomogao." Evo to ti je okvirno. Garantirano ulaziš u kancelariju. Bože mene, u koturašku 53. J e b o ih ti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 28. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 28. kolovoz 2006. Svaka čast....istina zavijena u humor manje boli... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 28. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 28. kolovoz 2006. Vauu.. dobar si.. Ono za DO mi se najviše sviđa.. "kriminalna skupina"... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 29. kolovoz 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 29. kolovoz 2006. zanimljiv zahtjev ))) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 5. rujan 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 5. rujan 2006. da, zaista zanimljiv zahtjev...ali kolegi, a i meni ne bi bi loše došla mala pomoć...čisto prijedlozi kako to treba izgledati thanx Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 8. rujan 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2006. Dušo, nakon završenog faksa i pretpostavke pismenosti ti pitaš ovako nešto!!!!!! Možda je bolje da potražiš posao u politici, nepisemnih pravika ima i previše. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. rujan 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2006. Kolega! Ne postoji formaular za to, već to moraš napisati sam svojim riječima!Dovoljno je par suvislih rečenica kojima moliš odvj. komoru da ti odobri upis u imenik odvjetničkih vježbenika! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. rujan 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2006. Molim gorji naslov da mi omogući upis u imenik odvetničkih vježbenika a kako bih po završetnu Pravnog fakulteta mogao obaviti vježbenički staž. Vježbu ću obavljati u......uredu tom i tom adresa ta i ta.Uz zamolbu prilažem i potrebne dokumente...pa nabrojiš...... Nadam se da ćete u što skorijem roku udovoljiti mojoj zamolbi. Sa štovanjem. Tvoj potpis i potpis principala U zagrebu ....datum eto mudrosti ja sama smislila i valjalo je. :coffe: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. rujan 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2006. a nije zgorega obzirom da ste pravnik spomenuti i relevantni zakonski članak... Zakon o odvjetništvu Članak 61. (1) Pravo na obavljanje odvjetničke vježbe stječe se upisom u imenik odvjetničkih vježbenika. (2) Pravo na upis u imenik odvjetničkih vježbenika ima osoba koja ispunjava uvjete iz članka 48. ovoga zakona, osim uvjeta iz točke 5. i 7. toga članka. (3) Odvjetnički vježbenik zasniva s odvjetnikom, odnosno odvjetničkim društvom radni odnos. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. rujan 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 9. rujan 2006. Pa da, i udrobis malom latinskog - jesi pravnik ili nisi. ))) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.