Jump to content

zahtjev za odvjetničkog vježbenika

anonimno

Preporučene objave

Poštovani anonimuse,

samo sjedite za računalo, otprite word i češite do zore.

"Ja se zovem buđi muđi xyz. I došo sam ne iz Zagreba.

Lažem čim zinem i nemam skrupula zabit nož u leđa i kolegi s posla. Čim to uzmognem.

Krast ću i pljačkat stranke, i po uputi principala a i kad mi je ćef. J e b e š tarifu, jer nisam je ja donio.

Suci su gamad koju ne treba obadavat. Ako uzmognem podmetnut ću mu nogu, otšarafit gumu na autu te ga ocrnit pred predsjednikom odjela a i po tuđim krevetima.

Svjedoka treba obradovat konjakom prije ročišta te ga instruirat šta će brumat a ne da laprda istinu.

Zakoni su ka wc papir. Brzo se troše i svašta podnesu. Zato ja znam krivotvorit potpis stranke na punomoći brže nego ga oni na Markovom trgu mogu (zakon) usuglasit i plaću dignut pri saborskoj blagajni.

Radim i po kućama kad zatreba. Tuđim.

Ugovore kopi pejstam od drugijeh odvijetnika pa kažem da su moji (najbolji).

Vježbenike šaljem da njuše po spisima i gruntovnici jer se meni ne da trpit čekat u redu a i još da me neko prepozna. To će bit kad narastem al do tada ću bit vježbenik.

Nema tog gnoja koji ja neću popasat.

Nema te mudroserine koju ja neću pokakat u žalbi.

I ne trebate mi dat plaću. Do petnajstog.

DO je kriminalna skupina ka i mi ali samo malo manja jer radi za državu. A mi po cijelom svijetu.

Zasnivat ću nadležnosti paralelno kad god mogu pa se vadit da tu kod nas počne mirovanje a onda turit pravomoćnu po mogućnosti stranu odluku pred suca i reć mu kako drugi brže rade.

Neću kontaktirat kontrastranku. U sudu.

Po kavama ću drvit kako su suci glupi a kako su sutkinje frustrirane jer nemaju kad sjest. Na quratz. Nekog suca.

Sve ovo i više vršit ću od nula do dvajsčetiri.

Tako mi Bog pomogao."

Evo to ti je okvirno.

Garantirano ulaziš u kancelariju. Bože mene, u koturašku 53. J e b o ih ti.

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Dijeli na drugim stranicama

Molim gorji naslov da mi omogući upis u imenik odvetničkih vježbenika a kako bih po završetnu Pravnog fakulteta mogao obaviti vježbenički staž.

Vježbu ću obavljati u......uredu tom i tom adresa ta i ta.Uz zamolbu prilažem i potrebne dokumente...pa nabrojiš......

Nadam se da ćete u što skorijem roku udovoljiti mojoj zamolbi.

Sa štovanjem.

Tvoj potpis i potpis principala

U zagrebu ....datum

eto mudrosti ja sama smislila i valjalo je. :coffe:

a nije zgorega obzirom da ste pravnik spomenuti i relevantni zakonski članak...

Zakon o odvjetništvu

Članak 61.

(1) Pravo na obavljanje odvjetničke vježbe stječe se upisom u imenik odvjetničkih vježbenika.

(2) Pravo na upis u imenik odvjetničkih vježbenika ima osoba koja ispunjava uvjete iz članka 48. ovoga zakona, osim uvjeta iz točke 5. i 7. toga članka.

(3) Odvjetnički vježbenik zasniva s odvjetnikom, odnosno odvjetničkim društvom radni odnos.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija