Jump to content

Prikupljanje pošte od dugogodišnjih pokojnika


Tomcat

Preporučene objave

Jednostavno ne znam gdje i kome bi postavio ovo pitanje, pa se nadam da ću ga postaviti na pravo mjesto.

Prije više od 18 mjeseci u ulazu nam je preminuo susjed. Pošto je njegov stan još uvijek zapečaćen od strane suda, zanima me što sa silnom poštom koja već odavno pada iz poštanskog sandučića koji je potpuno pun. Sami ključevi od stana pa tako i od poštanskog sandučića su vjerojatno na sudu i sada kao predstavnik stanara ne znam što činiti. Najlakše je tu silnu poštu, od čega su najviše računi baciti u smeće, ali opet ako tu poštu sakupljam sa poda i gomilam je vjerojatno radim neki prekršaj. Zato bih trebao savjet što u ovom slučaju napraviti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bio sam sa njim dosta dobar i rekao mi da će sve dati nečakinji pošto nije imao djece, no vjerojatno to nije stavio na papir. Ono što sam jedino uspio doznati da je svađa oko te ali i ostalih nekretnina, pokretnine i vjerojatno novca, jer je imao solidnu mirovinu, između drugog brata i nečakinje od trećeg. (Čest slučaj). Pisao sam sudu u dva navrata i ništa. Dođe mi da tu silnu poštu odnesem na sud pa neka rade sa njom što žele.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Samo ukoliko netko ima pretenziju na pokojnikovu imovinu ima "obvezu" izmirivati tekuće obveze prema vjerovnicima ili će iste, nakon ost.postupka koje su na dan prihvata kompletne imovine izmiriti, sa zateznim kamatama odmah u cijelosti. Domar zgrade nije u nikakvoj obvezi niti bilo tko drugi nešto poduzimati po tom pitanju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija