Jump to content

odbijanje primitka odlikovanja i povrat istih predsjedniku ili predsjednici...


Gillet

Preporučene objave

dopustite da su moji razlozi za vraćanje imajućih odličja i odbijanje novog osobne prirode. napominjem samo da to nema veze sa aktualnim izborima,politikom ili sličnim stvarima.....i zahvaljujem svima na odgovorima..osobno ne vjerujem da ne mogu odbiti odličje i vratiti postojeća zato jer je to potpisao predsjednik,,, hebga, Lennonu je kraljica potpisala pa ih je svejedno vratio....salim se, da ne bi netko pomislio da se uspoređujem sa Lennonom...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani, dapaće, razlozi uopće nisu bitni..kao što napisah, odbiti (ili vratiti) vjerojatno možete ali uz službeni dopis s objašnjenjem..Lennon je vratio nakon 4 godine isto s objašnjenjem (jest da je polukomično ali to je Lennon), + još njih 300, Nobelove u se odbijale (ruski pisac Boris Pasternak, "Uzimajući u obzir značenje ove nagrade u društvu kojemu pripadam, moram je odbiti. Molim Vas da se ne uvrijedite radi mojeg dobrovoljnog odbijanja") itd..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija