zrle objavljeno: 12. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 12. siječanj 2015. iza smrti oca nasljedio sam1/3 stana,za što sam plaćao i otkup,sad sam ostao bez posla ,a i supruga mi je nezaposlena,računi se gomilaju a jedan od braće koji zivi u stanu sam s 2200kn mirovine ne zeli prodati,centar za socijalni rad rekao nam je da mozemo staviti zabiljezbu na to dabismo ostvarili pomoć od 500kn mj,stan je od 70m vrijednosti cca90000e,neznam što učiniti da li netko zna odvjetnika koji bi mogao što tu napraviti iz Rijeke,hvala unaprijed ,prijete nam ovrhe a bez novaca neznam gdje se uputiti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
coruptionbuster odgovoreno: 13. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2015. i,računi se gomilaju a jedan od braće koji zivi u stanu s...... ne zeli prodati,centar za socijalni rad rekao nam je da mozemo staviti zabiljezbu na to dabismo ostvarili pomoć od 500kn mj,stan je od 70m vrijednosti cca90000e,neznam što učiniti da li netko zna odvjetnika koji bi mogao što tu napraviti iz Rijeke,hvala unaprijed ,prijete nam ovrhe a bez novaca neznam gdje se uputiti mogucnosti su ti ovakve: mozes traziti razvrgnuce suvlasnistva mozes poslati ponudu bratu da ti placa stanarinu na tvoj dio pretrazi ovaj forum na pojam razvrgnuce suvlasnistva ne znam kakva je to zabiljezba na centru, sto ona podrazumjeva na zalost ono gore moze trajati godinama, pa s obzirom da ti novac treba odmah razmisli o odlasku na rad u inozemstvo a kad kod nas bude bolje vrati se? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bikic100 odgovoreno: 13. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2015. molim Vas da mi odgovorite na koji način mogu napraviti opoziv darovnog ugovora zbog osiromašenja tako da nemam dostatna sredstvaza svoje nužno uzdržavanje. Hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.