grizli objavljeno: 13. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 13. siječanj 2015. Pun sam neznanja pa molim pomoć. Dakle u zgradi odn kući građenoj pred 160 godina, sa samo jednim ulazom i stanom u prizemlju kojeg sam vlasnik, nakon adaptacije ( spuštanja stropova za cca 1 m ) stvoren je potkrovni prostor pogodan za stanovanje, a sve je dakle ostalo u postojećim gabaritima zgrade, ali i s posebnim ulazom u isti. Sve je legalizirano no oko vlaništva nad zgradom vode se beskrajni sudski postupci ( već 18 ) godina, ( kriminal u privatizaciji ),!!!! Očekujem presude u moju korist jer se samo čeka pravorijek vrhovnog suda !!! Interesira me sljedeće; obzirom da je novostvoreni prostor legaliziran i spreman za stanovanje mogu li obzirom da postoji dakle i pripadajući ulaz zatražiti i drugi kućni broj, odn obzirom na pravno stanje nekretnine , mogu li etažirati legaliziranu površinu te se upisati i zk. Kao vlasnik dakle još jednog stana? , Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.