sasazg10 objavljeno: 13. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 13. siječanj 2015. Punica je preminula u drugoj državi gdje je bila u posjeti tamo je i pokopana bez mog znanja. Suvlasnici smo na nekretnini.Živućih nasljednika nema pa me zanima tko nasljeđuje njen dio Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 13. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2015. Nema apsolutno nikakvih srodnika niti oporuke? P.S. Premjestio sam vam temu u odgovarajući podforum. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sasazg10 odgovoreno: 14. siječanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 14. siječanj 2015. Ja neznam za nikog a tu kod nas još nitko nije prijavio smrt Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 14. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 14. siječanj 2015. Ako doista nema ama baš niikakvih nasljednika (bilo zakonskih bilo oporučnih), onda će se raditi o tzv. ošasnoj ostavini, što znači da udio u nekretnini prelazi Općini/Gradu na čijem području se nalazi sama nekretnina (čl. 20. Zakona o nasljeđivanju). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.