dado5 objavljeno: 14. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 14. siječanj 2015. Pozdrav! Zahtjev za dodjelu dionica podnio sam 2011.godine sa privremenim rješenjem HRVI. Promjenom zakona 2013.godine dobio sam obavjest od agencije kako bih im trebao poslati trajno rješenje. Trajno rješenje sam dobio i poslao 2015.godine. Zanima me od kada se računa vrijeme za dodjelu dionica od 2011.godine ili od 2015.godine? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 14. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 14. siječanj 2015. Poštovani, iz sličnog iskustva, odgovor djelatnika je bio, od podnošenja zahtjeva, dakle u vašem slučaju od 2011.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dado5 odgovoreno: 8. lipanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 8. lipanj 2015. Nazvao djelatnicu u CERP-u i po njezinom tumačenju "staž" teče od dana podnošenja rješenja za stalno,a ne od dana podnošenja zahtjeva za dodjelu dionica,tako da ću se načekati... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.