Qiras objavljeno: 17. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 17. siječanj 2015. Poštovani, Ja sa baka dvije prekrasne djevojčica(4 i 2 god).Zet mi je Nigerijac sa dozvolom boravka u Hrvatskoj,a radi na cruzeru diljem svijeta. Ukratko da vam opišem i molim savjet jer sam jako zabrinuta i uznemirena.Moja kćer i zet u braku su 5 god.sklopjen u HR. Djeca su hrvatske državljanke(zet je i potpisom potvrdio). Sada je u braku došlo do problema koji će završiti razvodom.Pošto zet govori da jedno djete(bilo koje) ide sa njimu Nigeriju,zanima me da li je moguče to ostvariti pošto djeca nemaju putovnice a ni kći se neslaže jer djeca nikad nisu tamo bila a ni jezik neznaju.Bojim se da bi zet našao način da to izvede i da djete nikada više nebi vidjeli.Molim Vas dami pomognete savjetom koje su mogućnosti da se to zakonski spriječi Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crni33 odgovoreno: 17. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 17. siječanj 2015. Što se tice skrbništva ravnopravni su. Roditelj nema pravo proizvoljno i protiv volje djeteta odvesti ga u drugu državu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.