barfoot objavljeno: 17. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 17. siječanj 2015. Najprije se izvinjavam da ne znam bolje pisati hrvatski. Nisam roden u Hrvatskoj. Zagledao sam se u jednu kuciu koja je "u postupku legalizacije". Tako ta je to u tjeku. Kuca se nalazi unutar zasticenog obanog pojasa ali izvan pomorskok dobra. Tako da ja mislim da ce se legalizirati. Ukupno ima 100m2 stambene povrsine. Ako ce se legalizirti tako kakva je : Mogu ja nakon legalizacije nesto nadograditi? Konkretno mislim na terasu. Ako bi bilo moguce, ja bi volio nadograditi 20-30m2 terase. To bi isto legalizirao. Ali sto se kucica nalazi unutar zasticenog obalnog pojasa sumljam da mi nije moguce nista promjeniti na gradnji. Legalno trebalo bi onda za uvjek sve ostati ovako kako je konacno legalizirana. Puno vam hvala za dodatne informacije. barfoot Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
barfoot odgovoreno: 17. siječanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 17. siječanj 2015. Zaboravio sam napomenuti, da je kuca izvan gradevinskog podrucja..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
herostrat odgovoreno: 19. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 19. siječanj 2015. Ako je izvan građevinskog područja, ne može se graditi ništa više. To što je legalizirano - to je to! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.