DADOvrana objavljeno: 20. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 20. siječanj 2015. Radi se o splitskoj banki inače nisam korisnik te banke,kod njih sam imao kredit pa se tako pojavio i tekući račun.....u glavnom kredit je otplaćen ali je ostao tekući račun koji sam prije par mjeseci pokušao zatvoriti ali blokiran je od strane fine i u banki mi tvrde da ga nemogu zatvoriti dok je u blokadi i da mi se i dalje naplaćiva vođenje računa mjesečno a nemogu ni to platiti...ne znam što da radim nemogu platiti vođenje računa a nemogu ni zatvoriti račun na kraju će mi se nagomilati dug pa će me banka tužiti...molim savijet Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
osoba 7 odgovoreno: 20. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2015. Kada nastupa zastara za vođenje poslovnog računa koji je u blokadi u Zagrebačoj kreditnoj banci ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 20. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2015. Mislim da niste sve napisali. Zašto banka neće zatvoriti račun? Nešto "smrdi". Pojavio se tekući račun............ Raspitajte se u banci (tko, što, kako, kada, gdje......) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.