ms19 objavljeno: 20. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 20. siječanj 2015. Pozdrav, tražim vaše stručno mišljenje. Dakle, prijavio sam se na natječaj u državnoj upravi i danas sam dobio obavijest o tome da se moja prijava neće razmotriti jer je nepotpuna. Naime, nisam dostavio "valjano uvjerenje o nekažnjavanju". Ovdje moram naglasiti da sam poslao kopiju zahtjeva za izdavanje uvjerenja o nekažnjavanju. (Natječaj je otvoren 8 dana, potvrda se čeka 8 dana) Pretpostavljam da formalno-pravno nisam ispunio zahtjev o tome da moram dostaviti Uvjerenje o nekažnjavanju. Međutim, koliko je meni poznato, do sada se prihvaćalo i kopiju zahtjeva. U svakom slučaju odlučio sam da ću se žaliti (iako se ne nadam nekom pozitivnom ishodu). Problem je u tome što u njihovoj obavijesti nema nikakvih uputa o tome da li imam pravo na žalbu (Upute o pravnom lijeku). Sad moje pitanje glasi kome upiti žalbu? Hvala unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 20. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2015. Ako nisi dostavio pravovaljanu dokumentaciju na vrijeme - kraj priče - ENDE. Na što ćeš se žaliti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 20. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2015. Gdje se to čeka 8 dana? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bobo3 odgovoreno: 20. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2015. U Dubrovniku: "Zbog prikupljanja svih potrebnih informacija procedura može trajati i do 8 dana." Bilo je i drugdje 7-10 dana, tijekom 2010 i 2011, a možda i kasnije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Alisa1234 odgovoreno: 21. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2015. Koliko ja znam potvrda o nekažnjavanju, uvijek mora biti original. To su mi potvrdili nekoliko tajnika škole. Ako je kopija, oni ne uvažavaju...tako su mi rekli. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Luka333 odgovoreno: 30. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2015. Prema najnovijem Sudskom poslovniku uvjerenje izdaje odmah Općinski sud (više ne ide na provjeru na Županijski), ali očito im se ne da raditi. Ja uvijek dođem po 5 primjeraka i za dvije minute je gotovo, samo me nađu u kompjuteru. Nego, što se tiče žalbe, ona nije dopuštena jer obavijest nije upravni akt, a i da je, da imate pravo žalbe, nitko je ne bi prihvatio jer nije priloženo ono što se traži. Njih nije briga kada ćete Vi to dobiti, prijava se može nadopunjavati samo do isteka roka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 30. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2015. Ja uvijek dođem po 5 primjeraka i za dvije minute je gotovo, samo me nađu u kompjuteru. Pa na to sam i mislio - i moja iskustva su da je gotovo u roku par minuta. Očito stvar radne etike. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.