kranjac777 objavljeno: 20. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 20. siječanj 2015. supruga navršava 1.5.2015 55god. života i ima 29 god. i 3 mjeseca radnog staža koji su joj prvi uvjeti za mirovinu dali može dokupiti staž prestala je raditi prije 3 i pol god. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
malicovjek odgovoreno: 20. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2015. U prijevremenu starosnu mirovinu bi mogla u 2016 godini kad navrsi 56 godina i 6 mjeseci zivota, ali bi morala imati 31 godinu i 6 mjeseci uplacenog radnog staza. Institut dokupa staza u RH nije aktivan vec nekoliko godina, postoji institut produzenog osiguranja, no medjutim mora se udovoljiti propisanim pravilima, sto u ovom vasem slucaju izgleda nije moguce. http://www.mirovinsko.hr/default.aspx?id=54 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
majed tibi odgovoreno: 8. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2015. diplomirala sam 1985, a raditi sam počela 1,5 godine nakon toga.sada imam 28 godina staža da li mogu platiti dio koji nisam radila tj onu 1,5 godinu imam 56 godina života Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
malicovjek odgovoreno: 18. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2015. Takve mogucnosti u mirovinskom zakonu ne postoji, sto znaci da nemozete. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.