bplese objavljeno: 21. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 21. siječanj 2015. Pozdrav svima! Da i ja pocnem o svojem problemcicu. Naime zarucnica mi je iz Tajlanda i trebali bi se ozeniti, posto moramo ovjeriti papire u Budimpesti odlucili smo ih poslat Dhl do Budimpeste.Kad smo dosli u dhl ponudili su nam da nadoplstimo 100 kn ako zelimo da paket dodje iduci dan do 12 sati, posto nam se zuri da sve rjesimo cim prijenema razmisljanja. Kada smo provjerili posiljku vidili smo da je otputovala ali nazalost na krivu stranu svijeta (umjesto Budimpeste otislo u Johanesbourg JAR). Nakon poziva sa prvom agenticom DHL dobijam odgovore da ona nezna nista o nicemu I da treba slati mail na reklamacije@dhl.com, nakon jedno 2 sata javlja mi se gospodja sa rekalamacij I na neko izneadjenje ni ona nis nezna, kad sam joj objasnio da mi je jako bitno, da smo dodatno platili za ugovoreni rok jer mojo zarucnici istjece viza uskoro I da ce morat ici natrag na Tajland srediti sve papire pa se ponovno vratit u Hrvatsku sta ce biti ogroman trosak za nas. Nakon upita kako su oni spremni to rjesiti dobivamo dogovor da DHL nije odgovoran za nikakve posiljke i da oni nemaju nikakve informacije o mogucem vremenu kad ce posiljka biti dostavljena (500 kn usluga a oni nemaju nikakve odgovornosti). Objasnjeno nam je da ce posiljka biti poslana prvim avionom u Budimpestu, I eto jucer stigla posiljka u Njemacku pa su je malo poslali u Dansku pa malo u Svicarsku pa opet malo nazad u Dansku I evo danas stigla ponovu u Njemacku gdje je bila I jucer 24 sati ranije. Mene naime zanima da li imamo ikakva prava trazit od Dhl snosenje troskova ako ce moja zarucnica morati ponovo putovati na Tajland i to sve skupa. Ili ako bi na temelju toga mogli dobiti produzenje vize (naime informirani smo da mozemo zatraziti vizu ali vise manje nema sanse dobiti produzenje osim u slucaju teske bolesti ili u smrtnom slucaju). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.