dalmacija_90 objavljeno: 24. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 24. siječanj 2015. Naime, od 2010.godine na račun su "sjeli" T-Com, Vip, Tele 2 te neke kazne iz MUP-a (promet), a prošle godine "sjeo" je kredit u iznosu 10 000 € te Diners koji je tada bio oko 12 000 kuna. Ja živim i radim u inozemstvu, u Hrvatskoj su mi svi računi zatvoreni, na sebi nemam ništa tako da se ne bojim deložacija i slično, no zanima me da li je moguće angažirati odvjetnika, tj.da li on može dogovoriti otplatu cjelokupnog duga u ratama jer ipak bih htjela to riješiti jer nikad ne znaš di te put može dovesti nazad. Dobivam li išta time što prođe 10 godina od bezuspješnog pokušaja naplate ovrhe? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 24. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2015. Budući da je situacija kakva jest,ovrhovoditelji bi objeručke prihvatili dogovor oko načina izmirenja duga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 24. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2015. nakon 10 godina zastarjeva dug po rješenju za ovrhu,osim ako ovrhovoditelj nakon 9,5 godina ne pokrene novu ovrhu. ako skoliš nagodbu o vračanju duga obvezno traži i potvrdu da je dug isplaćen. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 24. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2015. nakon 10 godina zastarjeva dug po rješenju za ovrhu,osim ako ovrhovoditelj nakon 9,5 godina ne pokrene novu ovrhu. A što će sasvim sigurno i napraviti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.