Jump to content

Voznja pod zabranom


Milito

Preporučene objave

Vozio sam pod zabrabom 2 tjedna prije isteka, i uz to sam imao koncentraciju lakohola 0.52 2 ulice dalje od kuce (znam idiotski potez nema opravdanja).Stajali su par kuca dlaje od frenda, pokupio ga i okrenuo se nazad i oni su posli za mnom, razlog zaustavljanja, mislili su da bjezim od njih.

 

Sad me zanimaju samo daljnje posljedice, novcana kazna me toliko ne zabrinjava koliko mogucnost kaznene prijave i ostalih poljedica ako ih ima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Onda se gotovo sigurno radilo o zaštitnoj mjeri. Dakle, išla bude sigurno vožnja pod zabranom, vožnja pod alkoholom i moguće i "bijeg". Vidjet ćete kada doma stigne nešto papirnato od policije, bilo nalog bilo optužni prijedlog. Uglavnom, kaznene prijave neće biti. Novčana kazna bude poprilična, a izvjesna je i dugotrajnija zaštitna mjera zabrane upravljanja, obzirom ste specijalni recidivist.

 

Kad nešto stigne, možete se opet javiti, pa ćemo vidjeti što i kako dalje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da "bijeg" nije ukljucen u kaznu jer sam ih pitao na osnovu cega su me zaustavili,vozio po propisima, zavezan, na autu sve ispravno, nije redovna kontrola pa mi je rekao kao da sam se okrenuo ispred njih i mislili da ih "izbjegavam" sto god im to znacilo , iako sam stajao na ualzu nekoliko minuta cekajuci prijatelja da izade.

 

Uglavnom hvala na savjetima, bitno mi je da nema kaznene prijave, pokusat cu zalbom ublaziti dugotrajnu mjeru zabrane voznje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Ovako,zaustavljem sam prosle godeine u 8 mjesecu,napuhao 0.62.dobio 1000 kuna i zabranu 6 mjeseci.Kaznu nisam platio,nego su mi sjeli na racun,mladi sam vozac i sad me zanima dali se mogu zeliti na zabranu iako je vec nastupila a nisam dobio ni poziv na sud ni nista. Dali mogu poslati neki prigovor ili nesto,jer mi je vozacka potrebna zbog mog posla,treba mi vozacka jer putujem na posao 30 km od mjesta???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija