korisnik11 objavljeno: 24. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 24. siječanj 2015. Pozdrav, Imam jedno pitanje, naime imam nekih problema sa zdravljem i od mirovinskog sam dobio rješenje o profesionalnoj mirovini, međutim i poslodavac je reagirao i našao mi je drugo radno mjesto na kojem trenutno radim. Međutim rekao mi je da će mi smanjiti koeficjent za plaču, a prema novom zakonu mislim da to ima pravo. Zanima me s druge strane da li i poslodavac dobije rješenje o mojoj profesionalnoj mirovini, te da li mu ja moram reći da sam dobio rješenje (ukoliko ga on ne dobije)? Zahvaljujem na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hurus odgovoreno: 26. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2015. Pozdrav, Imam jedno pitanje, naime imam nekih problema sa zdravljem i od mirovinskog sam dobio rješenje o profesionalnoj mirovini, međutim i poslodavac je reagirao i našao mi je drugo radno mjesto na kojem trenutno radim. Međutim rekao mi je da će mi smanjiti koeficjent za plaču, a prema novom zakonu mislim da to ima pravo. Zanima me s druge strane da li i poslodavac dobije rješenje o mojoj profesionalnoj mirovini, te da li mu ja moram reći da sam dobio rješenje (ukoliko ga on ne dobije)? Zahvaljujem na odgovoru Vaš će posodaac SIGURNO dobiti rješejenje o Vašoj mirovini. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 26. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2015. Mirovina će vam biti umanjena oko 50% ako radite na ugovor o radu, a plaću dobivate koliko je predviđeno za to radno mjesto od strane poslodavca i redovno morate plaćati doprinose. Poslodavac će znati da ste u mirovini. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.