dkrizaj objavljeno: 25. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 25. siječanj 2015. Dobio sam prekrsajni nalog da sam vozio 10 do 20km vise od dopustenog u naseljenom mjestu.Doslo je do prometne nezgode krivicom druge strane oduzimanje prednosti prolaza. Utvrđena brzina kretanja je najmanje 70km jer je trag kocenja 21 m.Kazna je 500 kn plus 100 troskovi naloga ako se plati2/3 .Medjutim stoji jos izrice se zastitna mjera.Nije navedena koja i koliko bi trajala.Ako platim da li time priznajem krivicu ili da se zalim na zastitnu mjeru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 25. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2015. Poštovani, kako ste kažnjeni za prekršaj iz čl.53 st.6 ZSCP-a, za takav prekršaj se ne izriće mjera zabrane upravljanja vozilom. Da se radi o još nećemu (vi krivi za izazivanje prometne, prisutnost nedopuštene količine alkohola) izrečena mjera bi bila napisana koja je, i u kolikom trajanju.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dkrizaj odgovoreno: 25. siječanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2015. Hvala na odgovoru.Platit cu svakako samo me je bunilo da se izrice zastitna mjera.Znaci ako pise zastitna mjera onda se ona mora navesti sto i u koliko traje.Nije bilo alkohola niti sam ja kriv. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Spitfire odgovoreno: 25. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2015. Poštovani, više vjerujem da je nastala pogreška pri upisu.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.