DR RICH objavljeno: 26. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 26. siječanj 2015. dobar dan .. ukratko imam pravomocnu presudui danas sam dobio da se javim 4.2. kod sudca izvrsenja .. osuden sam na kaznu zatvora u trajanju 1god i 6mj .. sada me zanima kako to sve ide dalje ... dal ja odmah idem 4.2 u zatvor ili ne..unaprijed zahvaljujem na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 27. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2015. Pozvani ste kod suca izvršenja da bi vam bilo uručeno rješenje o upućivanju na izdržavanje kazne zatvora (čl. 50. Zakona), a na koje ćete imati pravo izjaviti žalbu, koja odgađa izvršenje spomenutog rješenja. Također, imat ćete i priliku da tražite odgodu izvršenja kazne, ukoliko postoje opravdani razlozi određeni čl. 54. Zakona. Uglavnom, čak i da ne izjavite žalbu ili molbu za odgodu, najranije kada ćete završiti u zatvoru je 14 dana od dana uručenja rješenja o upućivanju. Ali, ako želite "kupiti" još malo vremena, svakako se žalite, a ukoliko imate razloge za odgodu, podnesite molbu. Ali oprez - žalba i molba moraju se izjaviti u roku od 3 dana od dana uručenja rješenja o upućivanju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.