maksimovic objavljeno: 28. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 28. siječanj 2015. Imam veliki problem ali nazalost vjerujem da nisam jedini. Ukrato-Nekretnina je kupljena gotovinom nesto ispod trzisne cijene (zato je i kupljena), a na ugovoru smo napisali 100 000kn pa kako prođe-prođe na poreznoj. Nakon 2 mjeaeca stize prijava da prodavatelj uopce nije uzeo novac unatoc svjedocima koji su povezani sa prodajom, a neki drugi njihovi svjesoci koji znaju drugu pricu (laznu) i to samo preko prodavatelja-dakle nista konkretno SUD u Zagrebu je prvostupanjskom presudom presudio u njihovu korist te se nalaze ponistenje ugovora. Pa gdje to ima?Oni su dihli kredit-pa i moja obitelj je digla da se to kupi i sad nemogu vec 3 godine do nekretnine. Idemo onda po Hrvatskoj varati ljude i ponistavati ugovore laznim svjedocima nebitno o javnom biljezniku. Ja sad pitam po kojem zakonu, dokazima koji ja mislim moraju biti opako cvrsti sud moze tako dosuditi, a ne po cinjenivnom stanju. Ima li nekakav zakon-dokaz koji sud mora imati da bi ponistio ugovor? Pomozite hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 8. ožujak 2015. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2015. . Ima li nekakav zakon-dokaz koji sud mora imati da bi ponistio ugovor? čime ste vi pobijali tužbeni zahtjev,odnosno da li ste imali dokaz da je prodavcu isplačen novčani iznos. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.