glela objavljeno: 30. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 30. siječanj 2015. Molim ako mi netko može odgovoriti. Pokrenuta je ovrha javnog bilježnika preko Fine. Poštu nisam dobila i nisam znala da je pokrenuta ovrha, dok nisam trebala rn. Recite mi šta da radim kako da se žalim na ovrhu. Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fakincina odgovoreno: 30. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2015. Kakva ovrha JB preko FINE? Tko je ovrhovoditelj? Što je m? Ovo šta ste napisali nema nikakvog smisla. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
glela odgovoreno: 30. siječanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2015. da nema smisla, danas došla u banku rn blokiran, otišta u finu i rekli mi da me blokirao javni bilježnik, nemam pojma o ničemu davno radili s tom firmom ispostavio rn još 2011g. račun plačen gotovinom imam uplatnicu. Firma mi na drugoj adresi u sjedištu mi rekli da nije dolazila nikakva pošta. Firma mijenjala sjedište, neznam kome da se žalim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fakincina odgovoreno: 30. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2015. Otiđite kod JB koji Vas je kako Vi kažete blokirao i izvršite uvid u ovrhu i da li je dostava rješenje o ovrsi bila uredna (2 pokušaja dostave). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 30. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2015. pismeno (preporučeno i sa povratnicom,što čuvate) od javnog bilježnika tražite dostavu rješenje o ovrsi ili ponavljanje postupka. tražiti ukidanje pravomoćnosti za rješenje koje niste dobili. primitkom rješenja obvezno (u zakonskom roku po uputi o pravnom lijeku) podnesite prigovor. osporavajte rješenje o ovrsi u cijelosti s obrazloženjem da je dug plaćen. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
glela odgovoreno: 30. siječanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2015. da ali nemam ništa od JB, osim broja ovr i ime JB to sam dobila u Fini Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bobo3 odgovoreno: 30. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2015. Za ostale podatke o JB - upišite prezime, ili dio prezimena - JB uredi (hjk.hr). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 30. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2015. za dopis ti i netreba ništa drugo osim imena JB i broj predmeta(ovr). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
glela odgovoreno: 30. siječanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2015. znači, dopisom od JB tražim da mi pošalju to rješenje, ali rješenje je pravomoćno!!-bez obzira se imam pravo žaliti na njega makar je u fini već blokada Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 30. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2015. ako je dostava bila neuredna rješenje nemože biti pravomoćno. rješenje postaje pravomoćno tek kad ga strana kojoj je upućeno prili. odbijanje primitka rješenja je razlog stavljanja istog rješenja na oglasnu ploču. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
glela odgovoreno: 30. siječanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2015. neznam što se dogodilo, na staroj adresi firme nema ko primiti poštu, a na novoj adresi čovjek koji ima štambilj rekao da pošte preporučene nije bilo (ako govori istinu) tako da neznam šta se dogodilo samo pretpostavka. Stavili su ga na oglasnu ploču i postalo pravomočno ali mene sad zanima da li mogu tražiti ponovni postupak ili šta vec mogu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fakincina odgovoreno: 31. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2015. Trebali ste na staroj adresi firme barem ostaviti pismenu obavijest da se pošta za xy trgovačko društvo dostavlja na adresu xy. Koja Vam je adresa navedena u aktima o osnivanju poduzeća? Ukoliko je adresa gdje ste prije bili onda izvršite uvid u predmet kod JB po broju ovrhe koji imate te je JB 2 puta poslao tamo rješenje dostava je uredna (jer ste Vi propustili obavijestiti o promjenama svoje adrese). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 1. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2015. čemu firma ? imate prijavljeno prebivalište ? dali živite na toj adresi ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fakincina odgovoreno: 1. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2015. Koliko sam ja shvatio blokiran je račun firme koja nije zaprimila rješenje o ovrsi ako sa dobro shvatio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.