ntpr objavljeno: 30. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 30. siječanj 2015. dali hrvatski branitelji i (hrvi) imaju pravo na besplatan odmor u nekim toplicama o trošku hzzo-a, ako imaju koliko je to dana.Primjer 13 godina u sustavu dvo i nikad me nitko nije pitao odnosno predložio da se odem malo odmorit. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hasko odgovoreno: 31. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2015. dali hrvatski branitelji i (hrvi) imaju pravo na besplatan odmor u nekim toplicama o trošku hzzo-a, ako imaju koliko je to dana.Primjer 13 godina u sustavu dvo i nikad me nitko nije pitao odnosno predložio da se odem malo odmorit. Ova ti je dobra. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 31. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2015. Nemaju. Možeš se odmoriti u toplicama i na to imaš pravo ali o svome trošku. Otkud ti takva ideja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crny46 odgovoreno: 8. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2015. dali hrvatski branitelji i (hrvi) imaju pravo na besplatan odmor u nekim toplicama o trošku hzzo-a, ako imaju koliko je to dana.Primjer 13 godina u sustavu dvo i nikad me nitko nije pitao odnosno predložio da se odem malo odmorit. ja se odmaram čim se umorim! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crny46 odgovoreno: 8. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 8. travanj 2015. ja se odmaram čim se umorim! ja svake godine koristim u zimskom razdoblju 2x po 2 tjedna toplice i preko ljeta 4 tjedna u hotelu Split o trošku HZZO. podnijeti zahtjev preko svog odabranoga liječnika i onda na HZZO da odobri. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 9. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2015. I ja sam probal ali su mi rekli da je problem kod nas na kontinentu nema hotela Split pa ništa od toga :) :) Naravno da se šalim, jedino zbog liječenja po odobrenju komisije HZZO-a i to sve teže i sve rijeđe . Nikakvo drugo pravo na toplice a pogotovo ne na odmor, izuzev o vlastitom trošku kao i 99,99 % drugih stvari. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crny46 odgovoreno: 9. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2015. I ja sam probal ali su mi rekli da je problem kod nas na kontinentu nema hotela Split pa ništa od toga :) :) Naravno da se šalim, jedino zbog liječenja po odobrenju komisije HZZO-a i to sve teže i sve rijeđe . Nikakvo drugo pravo na toplice a pogotovo ne na odmor, izuzev o vlastitom trošku kao i 99,99 % drugih stvari. e moj dragi presvetli.....virova san da nema glupoga pitanja...ali evo dokaza da san krivo virova;-)) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buda2 odgovoreno: 10. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2015. crny46 , nema glupih pitanja.ima glupih odgovora. ( ono prvo je neznanje) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crny46 odgovoreno: 10. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2015. crny46 , nema glupih pitanja.ima glupih odgovora. ( ono prvo je neznanje) kakav lik može biti DVO 13 godina-a u stanju je takvo šta pitati????? totalni imbecil! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 10. travanj 2015. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2015. crny46, slijedi ban. Bio si upozoren, ali očigledno je da namjeravaš nastaviti kršiti pravila foruma i vrijeđati korisnike. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.