ntpr objavljeno: 31. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 31. siječanj 2015. prije 10 g.kupio sam oranicu (6324m2),zbog prilagodbe svojim potrebama napravio sam određene preinake, nisam to prijavio na način na koji se to radi.Naime dio oranice je voćnjak,te tri drvena pomoćna objekta bez betonskog uporišta (kokošinjac,ostava za alat-šupa).Sticajem okolnosti,navedeno imanje bi prodao,molim pojašnjenje kako se to može napraviti,dali je potrebno raditi preinaku zemljišta u zemljišnim knjigama,kojem uredu se obratiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ketcha odgovoreno: 2. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2015. Obratite se nekom ovl.geodeti. prije 10 g.kupio sam oranicu (6324m2),zbog prilagodbe svojim potrebama napravio sam određene preinake, nisam to prijavio na način na koji se to radi.Naime dio oranice je voćnjak,te tri drvena pomoćna objekta bez betonskog uporišta (kokošinjac,ostava za alat-šupa).Sticajem okolnosti,navedeno imanje bi prodao,molim pojašnjenje kako se to može napraviti,dali je potrebno raditi preinaku zemljišta u zemljišnim knjigama,kojem uredu se obratiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.