Nikolina211 objavljeno: 31. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 31. siječanj 2015. Dakle uhvacen sam u voznji u alkoholiziranom stanju i ok, kriva sam- vode me u stanicu i policija ispunjava obrazac. Kad je doslo vrijeme da potpishem ja sam imala par pitanja svezi rubrike "primjedbe" na sto mi nisu htjeli odgovoriti i poceli su graktati "oces li ti to potpisat ili ne, oces li ti to potpisat ili ne!?" Na sto sam ja njih pitala ima li vremensko igranicenje na to - "ne, ali mi tebe necemo cekat 10min da ti ti potpishesh" nakon cega je jedan djelatbik " popizdio" od silnig natezanja i "odugovlacenja" i uzeli su mi papir iz ruku i sami potpisali da sam odbila. Ja sam jasno istaknula da ni u kojem trenutku nisam odbila potpisati niti sam davala naznake za to. No gotovo.... Mene zanima dali mi se to uopce isplati spominjat na sudu?? Dali to trebam spomenuti u onom papiru sto ide za sud (bla bla)? Imam dojam da ce samo okrenut pricu na svoju stranu i reci da sam samo bila pijana i luda, jer ja nemam svjedoka a oni mogu reci da ih imaju bar 3.... Hvala svima... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 1. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2015. Apsolutno je nebitno potpisala ili ne, jer potpisom ne priznaješ krivnju niti išta slično, nego potvrđuješ primitak svog primjerka obrasca. Što se tiče suda, ovisi o načinu obrane koji planiraš koristiti. Ako ćeš negirati prekršaj, žaliti se na psotupanje policajaca i sl., onda to spominješ, a ako ćeš ići na priznanje, kajanje i sl., onda samo kažeš da nisi razumjela i da zato nisi htjela potpisati. Tu nema nikakve zamjerke. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nikolina211 odgovoreno: 1. veljača 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2015. Meni su tamo rekli (sad ne znam dali je istina) da ako ne poptishem obrazac kazna mi moze biti od 5000-15000kn... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 1. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2015. Potpisivanje nema veze s kaznom, a ovo je kazna ako odbiješ puhati (npr.). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nikolina211 odgovoreno: 1. veljača 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2015. Hvala <3 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.