lovrinjo3 objavljeno: 1. veljača 2015. Dijeli objavljeno: 1. veljača 2015. Poštovani , molim za pomoć. U 5 mjesecu 2014 isplaćeno mi je od otkupa police životnog osiguranja 10400,00 kn. Ali na potvrdi koju sam dobila od osiguranja je slijedeći tekst. Tog datuma otkupna vrijednost police iznosila je 6 390,oo eura, a nakon obračuna i kompenzacije kredita slijedila je isplata od 10400,00 kn. To je bila polica sa jednokratnim ulogom. Glavnicu je plaćala firma a ja samo kamate firmi(bilo je ili uzmi policu ili radnu knjižicu-novi proizvod u firmi i prodaja je morala ići). Zbog nemogućnosti plaćanja prekinula sam i isplaćeno mi je tih 10400,00 kn. Zanima koji iznos se smatra dohotkom? Da li moram podnositi poreznu prijavu jer sam prošlu godinu cijelu bila na porodiljnom , a imam i prihod kao član biračkog odbora i to osiguranje? Tu policu nisam koristila nikad kao poreznu olakšicu. To mi je vrlo bitno koji je iznos ustvari meni dohodak i zbog dječijeg doplatka.Jer ako mi se računaju ti silni euri gubim dječiji doplatak tj,1098,00 kn mjesečno (3 djece ). Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.