kruno333 objavljeno: 5. veljača 2015. Dijeli objavljeno: 5. veljača 2015. U 4.mj.2014.imala sam ozljedu na radu(krivo stala i ozljedila koljeno).Obavijestila poslovođu i istog dana otišla lječniku-otvoreno bolovanje.Nisam bila dobro informirana i u roku 8 dana nitko nije prijavio ozljedu na radu-dobivala sam 70% plače na bolovanju,nikakvi troškovi pokriveni.Ozljeda se zakomplicirala-puknuti menisk,ozljeđeni ligamenti i čašica-operativni zahvat i dugotrajne terapije.U međuvremenu dobila otkaz uz neisplačene zaostale plaće i dane godišnjeg odmora. Moje pitanje je da li mogu pokrenuti neki postupak prijave ozljede na radu i da li mogu realno očekivati neku naknadu za to? Kome da se obratim? L.P. Ljubica Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gala385 odgovoreno: 5. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 5. veljača 2015. http://www.hzzo.hr/zastita-zdravlja-na-radu/ozljeda-na-radu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 6. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 6. veljača 2015. Podnesite zahtjev ili sami ili putem izabranog doktora nadležnoj službi zdravstvenog osiguranja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.