onegirl objavljeno: 5. veljača 2015. objavljeno: 5. veljača 2015. Pozdrav svima! Ne znam da li ste vidjeli da je 29.01.2015. stupila na snagu nova uredba o polaganju DSI-a.Ja ga polažem 14.02. pa me zanima da li je i mene zahvatila ta izmjena jer mi je ispit prijavljen sredinom 1.mjeseca kad još nije stupila na snagu.Unaprijed hvala na odgovoru Citiraj
bambi2 odgovoreno: 5. veljača 2015. odgovoreno: 5. veljača 2015. Pa ovisi koje podrucje polazes..opci dio ostaje isti, a uredba se odnosi na posebni dio..ne znam ubiti sta te konkretno brine i zanima.... Citiraj
onegirl odgovoreno: 6. veljača 2015. Autor odgovoreno: 6. veljača 2015. brine me posebni dio,konkretno upravno područje rada i zapošljavanja jer vidim da se to nešto izmijenilo pa me zanima da li te izmjene i mene zahvaćaju? Citiraj
bambi2 odgovoreno: 6. veljača 2015. odgovoreno: 6. veljača 2015. Pa zakon cim stupi na snagu, stari ne valja..sto znaci da se koristi novi, ali mislim da te nece nitko maltretirati s tim.. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.