Jump to content

dujka13

Preporučene objave

Učinjena mi je velika materijalna šteta na mojim nekretninama (krov, prozori i sl.) uslijed nevremena. Međutim, ta šteta je nastala isključivo rušenjem krovišta susjedove kuće. Isti scenarij se dogodio i prije točno godinu dana. Strahujem od ponavljanja. Ja sam moj krov koji je totalno uništen renovirala prije mjesec dana o svom trošku a rolete prije 6 mjeseci. Posjedujem slike prijašnje štete kao i ove sadašnje a spremam i sve račune kao dokaz. Susjedi koji su nestručno izgradili krov pokrili su svoju štetu osiguranjem prvi puta a i sada. Nakon uviđaja policije nitko me nije savjetovao kako da ja nadoknadim svoju štetu. Tužba nema smisla ako je nemate od koga naplatiti što je u ovome slučaj. Radi se o Kosovskim doseljenicima koji nemaju tekući račun niti su prijavljeni kao zaposleni, što znači da rade na crno i to da bude žalosnije, kao građevinski radnici. Vlasnik kuće je njihov otac koji je sudski protjeran iz Hrvatske i živi na Kosovu. Kuću koriste troje njegovih sinova.

Kako ovo riješiti? Strahujem od ponavljanja šteta jer je očito da je to unosan posao. Kako i gdje tražiti zadovoljštinu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija