Jump to content

komplicirana situacija (santa barbara br2 :-)

crcika

Preporučene objave

Dobra večer poštovani,

naime imam velik problem. Živim u Zagrebu.

Prije 9 godina stupila sam u brak sa gospodinom iz interesa. On nije naš državljanin, već državljanin BiH, te je tako želio doći do papira. Ja budala pristala.

Nakon, evo sad će već 10-ta godina, mislili kako je sve dobro prošlo, ispalo je da nas je cijelo vrijeme pratila policija, te smo bili pozvani na obavijesni razgovor. On naime živi sa roditeljima.

On je tvrdio da je sve u redu, da je brak konzumiran itd...

Ja pak s druge strane pritisnuta, policijom, uplašila sam se i priznala istinu (mita nije bilo, vec se zaista dugo znamo ("gospodin muž"), ja sam bila slobodna, nikad udata - makar imam dijete, on je nešto mlađi od mene, pa moglo bi proći.

To je bilo prije otprilike 3 godine.

Prije 10- tak dana dolazi policija na moja vrata, preispituje susjede, oca mog djeteta da li možda živim s njim, roditelje... da li sam viđena da ovdje živim (na adresi nakojoj zaista živim), naravno svi potvrdno odgovaraju, pitaju moje roditelje (koji nisu imali pojma) oni kažu nravno tu je i ona i kćerkica (koju imam otprije sa drugim muškarcem).

Jedno kratko vrijeme (otprilike 6-7 mjeseci bila sam prijavljena na njihovoj adresi nebi li dokazali da zajedno živimo, no međutim, policija je policija. Da li će to biti veliki problem pri tužbi za razvod, pošto od sporazuma ništa.

Dakle, brak nikada nije konzumiran (u seksualnom smislu ni u kojem drugom, u tih 10-tak godina vidjeli smo se na vjenčannju kod matičara i poslijemožda 20-tak puta).

Na tom ispitivanju nisam znala nacrtati tlocrt stana, marku perilice, gdje je frižider, gdje ja spavam itd.

Da skratim....

Tužba?

Odvjetnik?

Potpuna istina?

Unaprijed Vampuno zahvaljujem na bilo kakvoj smjernici.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija