dino01 objavljeno: 26. veljača 2015. Dijeli objavljeno: 26. veljača 2015. Poštovani, Kako riješiti ovakav slučaj : - bivši poslodavac mi je ostao dužan cca 1 god. mirovinskog zdravstvenog itd., što i slijedi iz toga da nije ništa uplaćivao, - plaće koje je isplačivao uplaćivane su kao da ih uplačujem ja sam sebi na tekuči račun, što znači da sam izgubio kreditnu sposobnost, čak i neisplatu povrata poreza dok je toga još bilo - cca prije 4 god., a prilikom zapošljavanja već je bio u blokadi i dužan, i radnicima i državi a da mi to nije rekao. - da li ga imam pravo za to tužiti, i možda čak tražiti isplate tih istih plača, a u cijeloj toj priči on je trenutno pred stečajem ako i to nije već gotovo i koji je rok i procedura da ga tužim, - ujedno tako je uništio par firmi i opet radi - hrvatska zbilja samo što mu je sada kao kćer vlasnica firme. Lp, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fakincina odgovoreno: 26. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2015. Mislim da mi ovo pitanje trebali postavit na radno i socijalno pravo i tamo ćete dobiti kvalitetne odgovore. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dino01 odgovoreno: 27. veljača 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2015. hvala na odgovoru, no kako sam bio i od inspekcije rada do...., ostaje mi samo dorh izgleda, bitno mi je da nije prošlo vrijeme da ja podnesem tužbu, koliko tu godina ima a da ne ode u zastaru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.