Lyris objavljeno: 26. veljača 2015. Dijeli objavljeno: 26. veljača 2015. Radi se o osobi osudjivanoj za pokusaj ubojstva negdje u 90tim godinama. Radilo se o djevojci s kojom je manijak bio opsjednut. Prezivjela je a on je dobio nekoliko godina robije. Sada, 13 godina kasnije isto se dogadja i meni. Prijeti mi ubojstvom ( imam poruke i audiosnimke ali potajno sam ga snimala) sto je najgore zna tocno gdje zivim iako sam lagala o svojim podatcima. Posto je ova osoba osudjivana za slicno djelo ima li koristi od prijave ili dobijanja zabrane pristupa? Da li se u ovakvim slucaju to ozbiljnije shvaca? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 27. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2015. Naravno da se shvaća ozbiljnije. Otiđite direktno na Općinsko državno odvjetništvo i podnesite kaznenu prijavu za prijetnju smrću, uz napomenu o svim okolnostima slučaja i strah za vlastitu sigurnost, glede čega zatražite od DORH-a da rješenjem odrede mjere opreza u odnosu na njega. SMS i pisane poruke priložite, jer su dokazi, a ove audio-snimke, ukoliko niste najavili njemu da ga snimate, u načelu ne mogu biti upotrijebljeni kao dokazi, ali ne škodi spomenuti ih (zbog straha). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lyris odgovoreno: 27. veljača 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2015. A sto se ubraja u te mjere opreza? Ja ne zelim da se njega privodi jer to moze samo izazvati jos veci bijes. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 27. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2015. Primjerice, u vašem slučaju moguće bi došla u obzir zabrana približavanja ili zabrana uspostavljanja kontakta s vama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.