Jump to content

HITNO molim Vas!

Lyris

Preporučene objave

Radi se o osobi osudjivanoj za pokusaj ubojstva negdje u 90tim godinama. Radilo se o djevojci s kojom je manijak bio opsjednut. Prezivjela je a on je dobio nekoliko godina robije. Sada, 13 godina kasnije isto se dogadja i meni. Prijeti mi ubojstvom ( imam poruke i audiosnimke ali potajno sam ga snimala) sto je najgore zna tocno gdje zivim iako sam lagala o svojim podatcima. Posto je ova osoba osudjivana za slicno djelo ima li koristi od prijave ili dobijanja zabrane pristupa? Da li se u ovakvim slucaju to ozbiljnije shvaca?

Dijeli na drugim stranicama

Naravno da se shvaća ozbiljnije.

Otiđite direktno na Općinsko državno odvjetništvo i podnesite kaznenu prijavu za prijetnju smrću, uz napomenu o svim okolnostima slučaja i strah za vlastitu sigurnost, glede čega zatražite od DORH-a da rješenjem odrede mjere opreza u odnosu na njega.

SMS i pisane poruke priložite, jer su dokazi, a ove audio-snimke, ukoliko niste najavili njemu da ga snimate, u načelu ne mogu biti upotrijebljeni kao dokazi, ali ne škodi spomenuti ih (zbog straha).

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija