_KRESIMIR_ objavljeno: 28. veljača 2015. Dijeli objavljeno: 28. veljača 2015. Da li u privitku kojeg objavljujem na vasoj stranici ima elemenata kaznene odgovornosti ? ako ima zamolio bih Vas kome da se obratim . Navedeno sam prijavio nadleznoj PP kao i centru za socijalni rad. Obraca mi se djete te isto tako vrijedja moju sadasnju suprugu teski srcani bolesnik. Svaka infomacija je od koristi . Naveo sam u centru okolnosti te je poruka kod mene izazvala osobnu ugrozenost .Napominjem da za navedeno placam uzdrzavanje ali nakon prijetnje ne zelim biti u kontaktu sa osobom koja mi prijeti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 28. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 28. veljača 2015. Govorimo o maloljetniku? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
_KRESIMIR_ odgovoreno: 28. veljača 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 28. veljača 2015. radi se o starijem maloljetniku 1998 godiste Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 28. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 28. veljača 2015. Glede kontakata lako riješite sa ignoriranjem. Stvar izbora. Što se tiče kaznenog dijela, obzirom se radi o maloljetniku, u postupcima prema njima nema privatnog tužitelja niti tzv. supsidijarnog tužitelja (oštećenika kao tužitelja), tako da ste svoje napravili sa odgovarajućim prijavama, a dalje je na DORH-u da procijeni je li išta od ovog za procesuiranje ili ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
_KRESIMIR_ odgovoreno: 28. veljača 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 28. veljača 2015. Zahvaljujem se na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.