maxcro objavljeno: 1. ožujak 2015. Dijeli objavljeno: 1. ožujak 2015. pozdrav svima ukratko,razveden sam otac malodobnog djeteta koje živi sa majkom i koje nisam vidio gotovo godinu dana,zbog nemogućnosti bilo kakvog pokušaja kontakta. U CZSS su mi rekli da moram predati zahtjev za intervencijom za uvid u stanje. Zanima me u kojem obliku i kako se nešto takvo napiše. unaprijed hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maxcro odgovoreno: 19. ožujak 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2015. zar nema nitko nikakvu šprancu ili ideju ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 20. ožujak 2015. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2015. U par rečenica napišite da se djetetu onemogućavaju susreti i druženja sa vama temeljem pravomoćne sudske odluke (ukoliko postoji). iznad tog teksta stavite Predmet: INTERVENCIJA i to je to! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 20. ožujak 2015. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2015. Maxcro, imate li sudsku odluku (ili odluku CSS-a) kojom su određeni susreti i druženja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Roxette odgovoreno: 20. ožujak 2015. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2015. (uređeno) CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB GRAD ADRESA ZAHTJEV ZA INTERVENCIJOM Navedi svoj zahtjev, tipa "molim naslov da mi omogući uvid u stanje...Ja, xy i bivša supruga xz smo rastavljeni od tog i tog datuma. Naše malodobno dijete živi s majkom, no nisam ga vidio godinu dana, zbog ....................." Zbog interesa djeteta i mojih potreba kao oca, molim da......." Napiši svoje podatke (adresa, ime prezime, telefon, potpis) Napiši podatke majke Priloži odluku suda ili centra, ako je imaš. Ja bi to ovako. uređeno: 20. ožujak 2015. od Roxette d Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.