shizzy objavljeno: 4. ožujak 2015. Dijeli objavljeno: 4. ožujak 2015. Poštovani, Radim kao med sestra u ordinaciji.Trudna sam 6 mj.i nisam zeljela ici na komplikacije vec pošteno raditi do kad god bude išlo.Pri mjerenju tlaka pacijentu koji je došao u ordinaciju zbog lošeg općeg stanja,gospodin se pri ustajanju onesvijestio i ja sam ga pokusala uhvatiti te zajedno s njim na kraju pala.Beba je hvala Bogu dobro.meni je zglob desne noge počeo oticati i dok sam zavrsila pregled na gin da vidim jel beba ok..vise nisam mogla stati na nogu.Traumatolog nemoze rtg zbog trudnoce..dobila sam longetu i mirovanje ,kontrola za 2 tj.Dijagnoza S93-isčašenje zgloba.Dali je imam pravo na ozljedu na radu ili ce me sada tamo netko maltretirati zbog trudnoce ? Hvala na odgovorima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 4. ožujak 2015. Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2015. Prijavu o ozljedi na radu neka popuni Vaš poslodavac, drugi dio izabrani doktor primarne zdravstvene zaštite i dostavite sve to zajedno tamo gdje se ista ovjerava, verificira. Zapravo, niti ne želim komentirati ovaj dio u zadnjoj rečenici posta koji nit je primjeren ovom forumu i prejudicira zapravo nekakve vaše strahove utemeljene na ni sam ne znam čemu i isti su u svakom slučaju suvišni u svim pogledima. Pogotovo ako medicinska sestra navodi dijagagnozu S 93 sa mogućnošću maltretiranja zbog trudnoće. Javite kako je sve prošlo, a vjerujem da neće biti ovog o čemu imate predrasuda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
shizzy odgovoreno: 5. ožujak 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 5. ožujak 2015. dijagnozu su mi naveli na traumatologiji..A poslodavac i izabrani lijecnik su mi jedna te ista osoba Pitanje nema straha ni predrasuda,vec pitam za iskustvo mozda neko,jel ne zelim na temelju ovoga otvarati npr komplikacije a neznam dali ce mi priznati ozljedu ili ce se netko pametan u zavodu sjetiti da nemoze jel da nisam trudna nebi pala npr a uostalom ,vidjet cemo,danas idem predati prijavu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.