Jump to content

ozljeda na radu u trudnoći

shizzy

Preporučene objave

Poštovani,

Radim kao med sestra u ordinaciji.Trudna sam 6 mj.i nisam zeljela ici na komplikacije vec pošteno raditi do kad god bude išlo.Pri mjerenju tlaka pacijentu koji je došao u ordinaciju zbog lošeg općeg stanja,gospodin se pri ustajanju onesvijestio i ja sam ga pokusala uhvatiti te zajedno s njim na kraju pala.Beba je hvala Bogu dobro.meni je zglob desne noge počeo oticati i dok sam zavrsila pregled na gin da vidim jel beba ok..vise nisam mogla stati na nogu.Traumatolog nemoze rtg zbog trudnoce..dobila sam longetu i mirovanje ,kontrola za 2 tj.Dijagnoza S93-isčašenje zgloba.Dali je imam pravo na ozljedu na radu ili ce me sada tamo netko maltretirati zbog trudnoce ?

Hvala na odgovorima

Dijeli na drugim stranicama

Prijavu o ozljedi na radu neka popuni Vaš poslodavac, drugi dio izabrani doktor primarne zdravstvene zaštite i dostavite sve to zajedno tamo gdje se ista ovjerava, verificira.

Zapravo, niti ne želim komentirati ovaj dio u zadnjoj rečenici posta koji nit je primjeren ovom forumu i prejudicira zapravo nekakve vaše strahove utemeljene na ni sam ne znam čemu i isti su u svakom slučaju suvišni u svim pogledima. Pogotovo ako medicinska sestra navodi dijagagnozu S 93 sa mogućnošću maltretiranja zbog trudnoće.

Javite kako je sve prošlo, a vjerujem da neće biti ovog o čemu imate predrasuda.

dijagnozu su mi naveli na traumatologiji..A poslodavac i izabrani lijecnik su mi jedna te ista osoba :)

Pitanje nema straha ni predrasuda,vec pitam za iskustvo mozda neko,jel ne zelim na temelju ovoga otvarati npr komplikacije a neznam dali ce mi priznati ozljedu ili ce se netko pametan u zavodu sjetiti da nemoze jel da nisam trudna nebi pala npr :) a uostalom ,vidjet cemo,danas idem predati prijavu

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija