luka10 objavljeno: 4. ožujak 2015. Dijeli objavljeno: 4. ožujak 2015. Poštovani po presudi koja je postala pravomočna s datumom 30.11.2014 dobiveno je dvostruki uvjet// 1 godina uvjetne s 3 godine kušnje i 6 mjesci roka za vračanje sredstava ,Moje pitanje je ako se ne uspije vratit cijeli iznos tj točno oko 2000kn a cijelokupan je iznos 21500kn dali če doči do opoziva uvjetne ili imam šansu da uđem u taj kobni sedmi mjesc gdje bi bilo sve isplačeno,!!!. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 4. ožujak 2015. Dijeli odgovoreno: 4. ožujak 2015. Opoziv uvjetne osude, u pravilu ide u slučaju kada osuđenik ima mogućnost da ispuni naloženu mu obvezu, a to ne učini (namjerno). Iz vašeg posta, ispada da biste vi u roku vratili cca 90% dugovanog iznosa, glede čega čak i da bude pokrenut postupak opoziva, uvjetna osuda neće biti opozvana, već će vam produljiti rok za udovoljenje obvezi vraćanja (najvjerojatnije na 3 mjeseca). Vratite i stavite to iza sebe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
luka10 odgovoreno: 15. ožujak 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2015. Molim ako može objašnjenje za ovaj post !!! Datum kada je riješeni spis arhiviran u sudsku arhivu te se nad nijm više ne provode radnje !!!! To sam pročitala na e-predmetu gdje se nalazi moj slučaj !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 15. ožujak 2015. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2015. Da, ali vi gledate ovaj predmet u kojem vam je izrečena uvjetna osuda. Za postupak opoziva formira se posve novi spis, koji dobiva zaseban broj. Nema potrebe za panikom, kada vam rok za vraćanje istječe 30/05/2015. Tek po isteku roka, moguće je iniciranje postupka opoziva. Vraćajte koliko možete i nastojte vratiti većinu do isteka roka. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
luka10 odgovoreno: 12. srpanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 12. srpanj 2015. Do isteka roka 30/05/2015 vratila sam 14000 kn ukupan iznos je bio 21500 ja i dalje vračam pioštovani G-man dali če doči do opoziva več je 07 2015 nisam još dobila poziv za opoziv i ako ga dobijem što mogu očekivati Lp. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 12. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 12. srpanj 2015. Ovisi o oštećenome/DORH-u hoće li ili neće pokrenuti postupak opoziva, no ukoliko ga i pokrenu, smatram da će vam produžiti rok, obzirom ste vratili cca 2/3. Pokušajte svakako i dalje vraćati, koliko možete, i redovito zaprimajte poštu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
luka10 odgovoreno: 13. srpanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 13. srpanj 2015. Poštovani G-man jutros sam nazvala Kazneni odjel i upitala s vezi mog slučaja rečeno mi je da je DO uputilo za opoziv al da sudac još nije otvorio KV i gosp me savjetovala dasve što sam do sada uplatila da pošaljem na ime suca i zamilom za produženje da se ne otvori taj KV koji ja neznam što im to znači ,Da li mi možete molim Vas objasniti što je to KV i dal da šaljem sve sucu Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 13. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 13. srpanj 2015. Kv je oznaka pod kojom će se voditi predmet opoziva uvjetne osude (naime, to je potpuno novi postupak i svaki predmet dobiva novi broj sa prefiksom Kv). Obzirom je DORH inicirao postupak opoziva, on će se svakako i provesti, a tu i dalje ostajem kod onog što sam vam već dosad napisao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
luka10 odgovoreno: 15. srpanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 15. srpanj 2015. Poštovani G-man podignut je Kv - ja sam jutros uplatila još 8000kn tako sada sve ukupno sam od 21500 uplatila 20000 kn i uputila dopis sucu ako mi može dati još jedan mjesec za cijelokupnu isplatu ,ja Vas molim za Vaše mišljenje dali postoji mogučnost da sudac to i učini Hvala Vam na iscrpnim odg prema meni i mojim pitanjima !! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 15. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 15. srpanj 2015. Ako ste prije vratili 14.000,00 kn i sada još 8.000,00 kn, onda ispada da ste vratili i više od potrebnih 21.500,00 kn (14+8=22). No, sve i da je lapsus, nema šanse da će vam opozvati uvjetnu zbog 1.500,00 kn duga od sveukupno 21.500,00 kn. Biti će vam produljenje roka za plaćanje još ovih preostalih 1.500,00kn (moja pretpostavka je do cca max. 3 mjeseca). Svakako podnesite sudu dokaze o svim uplatama te molbu za produljenjem roka. Nije sucima baš toliko stalo da ljude strpaju u zatvor, to je rezervirano za one pojedince, kod kojih nema alternative (kod vas itekako ima). A uostalom, zatvor i košta državu, daleko više nego što to ljudi misle plus što može imati daleko više štete negoli koristi. Zato je uvijek doista posljednja varijanta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
luka10 odgovoreno: 15. srpanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 15. srpanj 2015. Poštovani G-man sad se zaista moram nasmijati ja sam uplatila i više nego što sam trebala ,poslala sam sucu sve uplate i zamolila za produljenje roka vračanja i sad kad vidi da sam i više uplatila ko zna šta če reč hvala Vam od srca i nek ovaj moj post bude svima koji su u sličnoj ili istoj situaciji kao i ja jedna velika opomena da u životu treba dobro promislit s kim se upuštaju u prijateljstva !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 15. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 15. srpanj 2015. U tom slučaju, postupak opoziva će se obustaviti. Nema problema, Luka10, bitno da ćete se riješiti ovog "utega oko vrata", a glede prijatelja i "prijatelja" se slažem. Postoji tu jedna dobra stara misao, da ako želiš vidjeti tko ti je pravi prijatelj, to najbolje vidiš u teškim trenucima svog života. Lako je biti prijatelj kad je sve u redu. Životna škola. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
luka10 odgovoreno: 16. srpanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 16. srpanj 2015. Veliko Hvala Poštovanom Gosp G-man koji me je srtrpljivo pratio u svim mojim problemima i odgovarao na sva moja pitanja ,u teškim trenucima nikog nisam imala osim moje djece i kako je sam G-man rekao prjateljstvo je i u dobrom i u zlu .Hvala G-man !!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 16. srpanj 2015. Dijeli odgovoreno: 16. srpanj 2015. Nema problema, Luka10. Ako se sjetite, javite samo ishod. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
luka10 odgovoreno: 16. srpanj 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 16. srpanj 2015. Obavezno Vam javim sve !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
luka10 odgovoreno: 24. kolovoz 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 24. kolovoz 2015. Poštovani G-man dobila sam poziv za sjednicu izvanspravnog viječa Kv i što mogu očekivati na toj sjednici ,novčana sredstva su vračena u cijelosti ,nisam u onom roku koje je trebalo presudom ,mjesec dana sam kasnije i sada me zovu na sjednicu koja je zakazana 1.09.2015 .Molim vas što me očekuje na toj sjednici s obzirom da sam oštečenu u cijelosti isplatila .Hvala !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 24. kolovoz 2015. Dijeli odgovoreno: 24. kolovoz 2015. Obzirom na detalje, realan ishod je obustava postupka opoziva i kraj priče po vas što se tog predmeta tiče. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
luka10 odgovoreno: 1. rujan 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 1. rujan 2015. Poštovani G-man moje je da Vam obavjestim o ishodu izvanspravnog viječa koje je za danas bilo zakazano i kad sam došla kod suca samo me pogleda i rekla .Niste trebali dolaziz što se tiče Vašeg predmate smatrajte to završenim ,Eto ovakvim riječima mi se obratio ja se zahvalila i KRAJ .Puno vam se zahvaljujem na iscrpnim odg i svako dobro Vam želim !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 1. rujan 2015. Dijeli odgovoreno: 1. rujan 2015. Nema problema, Luka10... Hvala Vama na povratnom infu i lijepim željama, Vama također... Lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.