bm16 objavljeno: 15. ožujak 2015. Dijeli objavljeno: 15. ožujak 2015. Molim vas savjet u vezi sljedećeg:imam pravomoćnu presudu suda da mi bivši muž mora plaćati alimentaciju, i na zahtjev izravne naplate putem FINE koja je postala pravomoćna nakon 60 dana, on mi još nije isplation ni kune (a prošao je istek već godinu dana). S obzirom da on ima ovrhe, alimentacija ima prednost pred njima, a njegova firma mu ne oduzima od plaće. Zašto firma ne poštuje pravomoćnu presudu i izravnu naplatu? Što učiniti u tom slučaju, jer nemam sredstava za život, a i dosad mi je već dužan godinu dana koju nije plaćao. Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 15. ožujak 2015. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2015. Alimentaciju vama ili djeci? Ima ovrhe zbog čega, kojih dugova? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bm16 odgovoreno: 15. ožujak 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2015. Alimentaciju mora plaćati meni kao bivšoj supruzi zbog nedovoljno sredstava za život, jer živim od socijalne pomoći za tuđu pomoć i njegu i liječničkim vještačenjem sam nesposobna za rad, te čekam mirovinu (dvoje djece koje imamo su punoljetni). Ima ovrhe komunalije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 15. ožujak 2015. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2015. provjeri u fini u kojoj si podnijela zahtjev za izravnu naplatu. nakon 30 dana bi trebali blokirati račun i uplaćivat ti blokira ninovac. šta njegova firma ima sa izravnom naplatom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.