Jump to content

Kasko Osiguranje -odugovlačenje


ivana3004

Preporučene objave

Pozdrav

 

8.1.2015 izgubila sam nadzor nad vozilom te sletila s ceste i udarila autom u stari mlin pokraj puta. Buduci da je auto kasko osiguran zvala sam policiju. Odmah sutradan dobila sam zapisnik te prijavila štetu na osiguranju. Ispunila obrazac, predala potvrdu od policije o alkotestu te zapisnik i kopiju punomoći koju mi je dao otac buduci je auto na njemu. Na punomoći pise da je trajna. Nakon 5 dana dolazi procjenitelj neovisni (dekra) koji slika i popisuje djelove. Nakon 2 tjedna traže da doslepam automobil u ovlašteni servis sto sam i napravila. Zatim mi govore kako su od policije zatražili fotoelaborat i skicu mjesta nesreće. To im je dostavljeno. Nakon svega traže novu punomoć ne stariju od 6 mj. To mi nikako nije jasno i nisam sigurna moram li ja imat punomoć kao uži član obitelji i zasto im ona prva ne valja koja je stara cca 3 g. Isto tako me zanima ime (ako se to moze ovdje objaviti) dobrog odvjetnika za ovakav tip "problema". U pitanju je Allianz osiguranje.

 

Osim svega auto mi stoji slupan jer ne znam hoću ga popravljat ili ce bit totalka, akumulator je prazan, ulazi vlaga i stvara se veća šteta nego jest. Ako mene pitate zbog odugovlačenja osiguranja.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija